PROSTITUTKA NA PROTESTIMA UKRALA ŠOU: Nudi besplatan seks američkim policajcima koji daju otkaz!

‘Po*ebat ću svakog policajca koji danas da otkaz! Spustite oružje! Budite ljudi!’

  • Show

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 0

Protesti u SAD-u nakon smrti Georgea Floyda još se ne smiruju, a policajci su u posebnoj nemilosti građana, koji su ovog puta odlučili ići do kraja i iskorijeniti rasnu diskriminaciju. Prostitutka Phoenix Divina odlučila je dati svoj doprinos na način koji joj najbolje ide. 

Ona je, naime, svim policajcima obećala besplatan seks pod uvjetom da – daju otkaz. Na Twitteru je postavila i video (koji je u međuvremenu nestao, kao i cijeli njen profil), u kojem prolazi ispred kordona policajaca na sav glas vičući: “Spavat ću sa svakim policajcem koji da otkaz! Ponuda vrijedi do kraja dana.”

“Po*ebat ću svakog policajca koji danas da otkaz! Spustite oružje! Budite je*eni ljudi!”, urlala je prostitutka, dok su je policajci samo hipnotizirano posmatrali.

“Čula sam da policajci vole mito, vrijedi probati”, napisala je Divina uz snimak. Na sveopće razočaranje, većina policajaca samo ju je s čuđenjem gledala, ali joj je jedan čak odgovorio: “Žao mi je, oženjen sam.”

Sudeći prema onome što se vidi na snimku, nijedan policajac nije prihvatio velikodušnu ponudu Phoenix Divine.

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...