ĐOKOVIĆ I DŽUMHUR ZAJEDNO TRENIRALI U BEOGRADU: Sve je spremno za spektakl...

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenirao je danas na centralnom terenu TC "Novak", gdje će se od 12. do 14. juna održati "Adria Tour".

  • Sport

  • 05. Jun. 2020  

  • 0

Društvo mu je pravio Damir Džumhur, prvi nosilac TŠ Tour-a, takmičenja koje će da prethodi glavnom događaju za vikend, a na kom će teniser iz Sarajeva pokušati da obezbijedi mjesto uz Đokovića, Dominika Tima, Sašu Zvereva, Grigora Dimitrova i druge.

Kako su saopštili organizatori, radovi na tribinama su još u toku, ali sve će biti spremno za veliki sportsko humanitarni događaj, na kom će tri dana publika moći da uživa u majstorskim potezima svjetskih asova, ali i da uživa u dubl mečevima, egzibicionim duelima, zabavnom programu, koncertima.

Koliko je veliko interesovanje javnosti za "Adria Tour" svjedoči podatak i da je danas za svega par minuta rasprodat još jedan kontigent od 1.000 kompleta ulaznica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...