L.A. LUDILO: Evo kako je horda pljačkaša uništila rijetki Porsche 911 GT3 RS (VIDEO)

Ako volite automobile sigurno znate šta brojke i slova - 911 GT3 RS - predstavljaju

  • Auto

  • 07. Jun. 2020  07. Jun. 2020

  • 0

To što se posljednjih dana događa u Sjedinjenim Državama nije viđeno decenijama.

Mirni protesti zbog smrti Afroamerikanca Georgea Floyda pretvorili su se u pljačku u oko 150 američkih gradova.

Ako volite automobile sigurno znate šta brojke i slova - 911 GT3 RS - predstavljaju ne samo u Porsche svijetu nego generalno među fanovima automobila... Upravo je jedan od njih prošlog vikenda na ulicama Los Angelesa loše završio.

Osim postova na društvenim mrežama devastiranog ikonskog Porschea 911 i video snimak s YouTubea pruža šokantan pogled na ono što se dogodilo u Gradu anđela.

Priča o tome u kakvim je okolnostima Porsche završio ovako nije poznata, ali jasno možemo vidjeti kako je kultni super automobil u potpunosti devastiran.

Krov je udubljen najvjerojatnije nakon što je na njega skočila osoba, pored toga razbijeno je prednje staklo, razbijeni su i bočni prozori, te je automobila išaran sprejem. 

(CdM/Jutarnji list) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...