MILOJKO PANTIĆ BIJESAN ZBOG NAGRAĐIVANJA RATNOG ZLOČINCA: "Zbogom Zvezdo, zauvek..." (VIDEO)

Crvena zvezda šokirala je prije nekoliko dana region kada je počasni dres uručila ratnom zločincu Kapetanu Draganu.

  • Sport

  • 09. Jun. 2020  09. Jun. 2020

  • 3

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, proveo je 13 i po godina u hrvatskom zatvoru zbog počinjenih ratnih zločina, a po izlasku iz njega, vratio se u Srbiju i odmah krenuo u izbornu kampanju.

On je bio vođa paravojnih jedinica koje su tokom agresije na Hrvatsku činile ratne zločine, a potez Zvezde da ga nagradi počasnim dresom izazvao je šok i nevjericu među mnogima.

Jedan od njih je i Milojko Pantić, koji je na svoj način, konkretno i bez dlake na jeziku, prokomentarisao ovaj skandalozni potez beogradskog kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...