OPASNO SE ZAKUHALO U MILANELLU: Begović i Ibrahimović umiješani u žestoku raspravu...

Iako je u klubu svega nekoliko mjeseci, Begović je, kao jedan od najistaknutijih članova u svlačionici, predstavljao igračku delegaciju.

  • Sport

  • 11. Jun. 2020  11. Jun. 2020

  • 0

Milan će u petak protiv Juventusa igrati revanš-susret polufinala Kupa Italije, a uoči utakmice sezone za "Rassonere" došlo je do žestoke rasprave na relaciji klub - igrači. 

Delegacija koju su činili kapiten Alessio Romagnoli, Zlatan Ibrahimović, Giacomo Bonaventrua i naš Asmir Begović, imala je žestok verbalni sukob s izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom.

Iako je u klubu svega nekoliko mjeseci, Begović je, kao jedan od najistaknutijih članova u svlačionici, predstavljao igračku delegaciju.

Tokom diskusije, najdirektniji je bio Ibrahimović, koji je otvoreno prigovorio Gazidisu da je zakasnio sa svojim pojavljanjem, i to 48 sati pred utakmicu sezone.

Riječ su nakon toga preuzeli Romagnoli, Begović i Bonaventura, koji su bili nezadovoljni načinom na koji se klupsko rukovodstvo ponašalo u posljednje vrijeme, posebno se to odnosi na Gazidisa, koji je prekršio vlastito obećanje o češćem pojavljivanju u Milanellu.

Pričalo se i smanjenju plata za 50 posto u aprilu, dok dogovora za preostale mjesece još nema. Gazidis je, ujedno, od igrača zatražio i maksimalan napor uoči sutrašnjeg duela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...