AKO STE IH VIDJELI, ODMAH OBAVIJESTITE POLICIJU: Raspisane potjernice za Darkom Kovačevićem i Jasminom Džambegovićem, traže se zbog...

Općinski sud u Sarajevu raspisao je potjernice za Darkom Kovačevićem i Jasminom Džambegovićem, potvrđeno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 19. Jun. 2020  19. Jun. 2020

  • 0

Kako navode iz MUP-a, za Džambegovićem je potjernica raspisana zbog krivičnog djela prevara, a za Kovačevićem zbog ugrožavanja sigurnosti.

''U slučaju korisnih saznanja, obavijestiti MUP Kantona Sarajevo - Operativni centar - 122 ", saopćeno je iz sarajevske policije.

Džambegović je, prema navodima MUP-a, rođen u Travniku, a Kovačević u Doboju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...