DVOSTRUKO BOLJI OD DRUGIH: Evo dokaza da je Modrić daleko najpopularniji igrač Reala, apsolutno je pomeo konkurenciju

Sjajni hrvatski veznjak na drugom je mjestu ostavio Hazarda, i to iznimno uvjerljivo.

  • Sport

  • 19. Jun. 2020  19. Jun. 2020

  • 1

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi nad Valenciom i njegov Real hvata priključak za Barcelonom s ciljem osvajanja još jednog naslova u Primeri. No, u četvrtak poslije podne dobili smo još jedan zanimljiv dokaz koliko ga cijene navijači diljem svijeta. Naime, njegov dres s utakmice protiv Eibara postigao je uvjerljivo najveću cijenu...

Neimenovana osoba iz SAD-a pobijedila je konkurenciju i za čak 7.000 eura kupila dres hrvatskog veznjaka. Daleko iza njega smjestili su se Eden Hazard i Sergio Ramos, čiji su dresovi otišli za 3.200 i 3.101 euro.

Nadalje, dres Garetha Balea prodan je za 1.557 eura, Kroosov za 1.550, a Benzemin za 1.450 eura. Najjeftiniji dres na aukciji bio je onaj koji je nosio Militao, a vrijedan je bio 839 eura.

Aukcija je trajala četiri dana, odnosno od početka utakmice pa sve do četvrtka popodne. Sav novac prikupljen od aukcije upotrijebit će se za održivost fondacije Real Madrida, koja potiče sportske projekte.

A kako stoji trenutna ponuda dresova od utakmice protiv Valencije, možete provjeriti - ovdje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...