A TEK MU JE ČETVRTI PUT: Slavni glumac oženio se 39 godina mlađom studenticom, kune se da je ona...

"Bilo je lijepo. Dok sam je gledao u oči, shvatio sam da je najljepša mlada", kazao je glumac, kome je ovo četvrti brak.

  • Show

  • 24. Jun. 2020  24. Jun. 2020

  • 0

Dennis Quaid i Laura Savoie vjenčali su se početkom juna, a sada su to potvrdili i za magazin "People".

"Bilo je lijepo. Dok sam je gledao u oči, shvatio sam da je najljepša mlada", kazao je glumac, kome je ovo četvrti brak.

Inače, vjenčanje je bilo planirano za april na Havajima pred rodbinom i prijateljima, ali je odgođeno zbog situacije s koronavirusom. Umjesto toga, par je zavjete razmijenio samo ispred svećenika.

Quaid je lani govorio o razlici od 39 godina između njega i Savoie, koja je godinu dana mlađa od njegovog 28-godišnjeg sina.

"Nisam tražio toliku dobnu razliku ili nekoga ko je toliko mlađi od mene. Upoznao sam je na poslovnom događaju i veza se postepeno razvila. Ne možeš odlučiti u koga ćeš se zaljubiti. Ne zaljubljujem se lako", kazao je tada glumac za "The Guardian".

"Ženio sam se tri puta i sada sam siguran da je ovo ono pravo. Osjećam da sam pronašao pravu partnericu za život", zaključio je Quaid.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...