ĆUDIĆ PRESPAVALA LOGIKU: "Nismo u koaliciji sa Konakovićem, ali nastupamo zajedno"

Komentarišući Elmedina Konakovića, predsjednika Naroda i pravde, čije ime se našlo u izvještaju State departmenta zbog njegovih stavova o Mustafi Busuladžiću te da li je to ugrozilo koaliranje, zastupnica Naše stranke Sabića Ćudić kazala je kako se tu "ne govori ni o kakvom koaliranju Naše stranke i Naroda i pravde, već o četvorci unutar koje djeluje Naša stranka".

  • Mini market

  • 25. Jun. 2020  

  • 0

"Svi naši stavovi o imenovanju ulica imenima koji to ničim ne zaslužuju stoji. Istovremeno, Naša stranka svaku koaliciju, i jedina smo stranka koja tako čini, apsolutno uslovljava programom. Dakle, potpisanim programom prije pristupanja bilo kakvoj koaliciji. Za razliku od koalicija koje su bazirane na različitim stavovima, mi gradimo koaliciju na onim mjerama na kojim se možemo složiti. Iskreno se nadam da će četvorka zajedno nastupiti i radimo na tome da zajedno nastupimo. Izrada programa je u toku. Radi se o četiri stranke, ne samo u Kantonu Sarajevu, već tamo gdje je to moguće. Radimo na nekoliko frontova, pronalaženju zajedničkog programa i optimistična sam o rezultatima koje ćemo postići", naglasila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...