TRENER JUVENTUSA SLUČAJNO OTKRIO: Je li ovo potvrda da Miralem Pjanić prelazi u Barcelonu…

Spekulacije oko Pjanićevog transfera traju već skoro dva mjeseca, ali čini se da je konačno sve gotovo

  • Sport

  • 25. Jun. 2020  25. Jun. 2020

  • 0

Španski mediji tvrde da su Juventus i Barcelona postigli konačan dogovor, te da će u narednih dva dana biti sve ozvaničeno.

Pjanić je danas bio i tema na press konferenciji koju je trener Juventusa, Maurizio Sarri, održao pred sutrašnju utakmicu protiv Leccea.

Mnogi su poručili da Sarrijeva izjava potvrđuje da se tu zaista nešto dešava jer treneri uvijek demantiraju takve transfere ukoliko se samo radi o spekulacijama u medijima.

Italijanske novinare zanimalo je da li će Pjanić igrati sutra protiv Lecce, a Sarrijev odgovor je bio zanimljiv.

"Oko Pjanića nema neke priče s te strane koju vi spominjete. Od kluba nisam dobio nikakve signale i zbog toga nema razloga da on sutra igra. Sretan sam kako se on uklapa u moj sistem igre, ali sigurno da može biti napretka u tome. To je sve što imam da kažem", rekao je Sarri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...