MENSUDIN IZ VELIKE KLADUŠE ULOVIO PRAVU NEMAN: Nakon sat vremena žestoke borbe, na površinu je izvukao grdosiju od 45 kilograma...

Ribolovac Mensudin Pehlić iz sela Trnovi nadomak Velike Kladuše ulovio je u rijeci Glini pravu grdosiju, soma kapitalca teškog čak 45 kilograma i dugačkog 117 centimetara.

  • Mini market

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 0

Pehlić za "Nezavisne" kaže kako je nedavno na identičnoj lokaciji, koju ne želi otkriti, upecao još dva kapitalna soma, od kojih je jedan bio težak 37, a drugi 10 kilograma, te ih pustio natrag u rijeku.

Dodaje kako mu je u izvlačenju ove riječne nemani pomogao kolega Enis Okić, s kojima je skupa bio u ribolovu, te još jedan ribolovac koji se našao u blizini.

“Jedva smo ga nas trojica nekako svladali, za šta nam je trebalo oko sat vremena. Neopisiv je osjećaj pobijediti toliku ribu, to se ne može riječima opisati, ovo je san svakog pravog ribolovca. Još ne mogu vjerovati da sam sa prijateljima uspio pobijediti takvu neman. Nemam novca da ga prepariram pa ću ga podijeliti susjedima i prijateljima”, kazao je Pehlić za "Nezavisne".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...