SUZA SUZU GONI: Ovo se rijetko viđa, trener Liverpoola se rasplakao pred kamerama, pogledajte kome je posvetio titulu…

Nogometaši Liverpoola osvojili su titulu prvaka Engleske nakon što je Manchester City doživio poraz u gostima od Chelseaja, a nakon tog meča, uživo se za "Sky Sport" iz svog doma javio trener Jurgen Klopp.

  • Sport

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 0

On je bio na ivici suza dok je davao izjavu, a između ostalog, kazao je kako je ova titula posvećena Stevenu Gerrardu i Kennyju Dalglishu, klupskim legendama.

"Nevjerovatan je osjećaj i i više je od bilo čega što sam sanjao. Biti prvak s ovim klubom je fascinantno. Kenny, ovo je i za tebe. Znam koliko si morao čekati. Ovo je i za Stevieja, ovo je za sve vas. Kenny, momci obožavaju tebe i Stevieja te ih nije nikad bilo teško motivisati s obzirom na to da ovaj klub ima tako slavnu prošlost. Nisam želio gledati meč između Chelseaja i Cityja, ali nisam mogao izdržati i gledao sam. Bilo je jako napeto", rekao je Klopp i dodao kako je ova titula veliko olakšanje.

"Možda ne meni, jer ja nisam čekao 30 godina nego samo četiri i po. Olakšanje je i zato što nismo znali šta će biti sa sezonom i presretan sam da je gotovo. Ljudi, slavite, ovo je za sve vas. Samo ostanite kod kuće i slavite."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...