PLENKOVIĆ NIJE ZNAO GDJE UDARA: Nakon burne debate, oglasili se Aco Stanković i Maja Sever…

Nakon što je u sučeljavanju Andreja Plenkovića i Davora Bernardića na RTL-u spomenuta novinarka HRT-a Maja Sever te se na nekim papirima koje je koristio Bernardić, pojavio logo "Nedjeljom u 2", javio se i urednik emisije Aleksandar Stanković.

  • Regija

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 0

"U debati na konkurentskoj televiziji obilno se koriste podaci koje smo prezentirali u emisiji kada je gost bio Andrej Plenković. Čak je i logo emisije Nu2 više puta bio u prvom planu i to je sasvim uredu. Nije uredu samo što se Davor Bernardić nije odazvao pozivu za gostovanjem, jer su nam neke druge tablice ostale neiskorištene", napisao je Stanković.

U sučeljavanju je spomenuta i Maja Sever. Naime, Plenković je u jednom trenutku pitao Bernardića je li ga novinarka pripremala za sučeljavanje.

"Zar je vas Maja Sever spremala za ovo? Vidim da imate 'Nedjeljom u 2' logo", rekao je Plenković komentirajući grafikone koje je kroz sučeljavanje prikazivao Bernardić.

Sever je napisala kako su ona i Stanković za emisiju u kojoj je gostovao Plenković, pripremili nekoliko veoma jednostavnih

grafikona.

"Točnije, objavili smo izjave Andreja Plenkovića iz predizborne kampanje 2016. da će BDP biti 5 posto, da će smanjiti PDV, otvoriti 180.000 radnih mjesta i izgraditi dječju bolnicu. Dakle, neke osnovne točke iz predizbornog programa HDZ-a. Ništa posebno.

I napisali smo da to nije ostvario. Za to ne treba nekakva posebna priprema niti istraživačko novinarstvo, to je običan i jednostavan novinarski posao. Naglašavam novinarski, a komentar predsjednika HDZ-a koji si dozvoljava da u emisiji na RTL-u govori da sam ja nekoga pripremala za debatu, još je jedan napad Andreja Plenkovića na neovisno novinarstvo", napisala je Sever.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...