NOLE, LJUDSKA GROMADA: Novak Đoković bolnici u Novom Pazaru donira milione…

Koronavirus napao je i tamošnje doktore, zbog čega je situacija dramatična.

  • Regija

  • 01. Jul. 2020  01. Jul. 2020

  • 0

Nole, koji je i ranije učestvovao u brojnim humanitarnim akcijama, odlučio se na ovaj korak nakon što je koronavirus zavladao u Novom Pazaru, piše „Blic“.

Koronavirus napao je i tamošnje doktore, zbog čega je situacija dramatična. Meho Mahmutović, direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru, prevezen je u Beograd nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Prema navodima srbijanskih medija, prvi reket svijeta Novak Đoković donirat će Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...