OTKRIVENO ŠTA JE MEGHAN NAPRAVILA NA SVADBI: Svi su pobjesnili, princa Harryja je bilo sramota

Iako je otišla u Ameriku, Meghan Markle i dalje je britanskim medijima zanimljiva tema. Uprkos činjenici da se požalila na njihov tretman, oni je i dalje oslikavaju kao negativku.

  • Show

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Tako sad donose priču insajdera koji tvrde da je tokom vjenčanja princeze Eugenie dovela princa Harryja u neugodan položaj, jer je odlučila da baš tamo svima obznani da čekaju prvo dijete.

Njen potez razbjesnio je mladenku i njenu majku, vojvotkinju Sarah Ferguson, a Harryju je, prema izvorima, bilo veoma neugodno.

Detalji tog događaja otkriveni su u knjizi "Royals At War", koju su napisali istraživački novinari Dylan Howard i Andy Tillet.

"Meghan je odlučila da je to idealan trenutak da svima objavi da ona i Harry čekaju bebu. To je bila velika greška, bila bi greška i za nekoga ko nije član kraljevske obitelji, jer je ukrala svu pažnju sa mladenke. Eugenie je bila bijesna, baš kao i njena majka", tvrde.

Javnost je za trudnoću saznala nešto kasnije, prije nego što su Harry i Meghan krenuli na turneju po Australiji i Novom Zelandu. Tad su tvrdili da je obitelj za trudnoću saznala prije Eugenijinog vjenčanja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...