ŠERIF KONJEVIĆ EMOTIVNOM PJESMOM RASPLAKAO NOVU ZVIJEZDU BARCELONE: Pjanić u očevom zagrljaju uz suze proslavio transfer (VIDEO)

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić potpisao je četverogodišnji ugovor s Barcelonom, a španski i katalonski velikan ovu informaciju ozvaničio je u ponedjeljak. Barcelona je našeg asa "osigurala" obeštećenjem od 400 miliona eura.

  • Sport

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Transfer iz jednog u redove drugog evropskog fudbalskog giganta nije spriječio "Zmaja" da odigra još jednu fenomenalnu partiju u dresu Juventusa, koji je sinoć sa 3:1 slavio u gostima kod Genoe i tako napravio još jedan važan korak ka odbrani titule.

Nakon što je na najbolji mogući način odradio posao sa "Starom damom", Pjanić je odlučio proslaviti transfer na Camp Nou, prenosi Faktor.

Na slavlju koje se održava u Luksemburgu, Pjanićima je zapjevao i poznati folk pjevač Šerif Konjević.

U jednom trenutku, emocije su, očito, bile prejake pa je suze sakrio u zagrljaju svog oca Fahrudina. No, bitno je da su one radosnice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...