PANIKA U BEOGRADU: Vučić razmatra mogućnost potpunog zatvarnja grada!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će objaviti nove mjere za Beograd povodom pogoršanja epidemiološke situacije u glavnom gradu, saznaje "Blic".

  • Regija

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 0

Kako je objavio sajt covid19.rs, u Srbiji je do 15 sati registrirano 359 novih slučajeva korone, što znači da je za samo 24 sata u Beogradu oboljelo 287 osoba!

Tokom posljednja 24 sata od koronavirusa preminulo je 6 osoba, ukupno 287.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će na preporuku Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, večeras tokom gostovanja na RTS objaviti nove oštre mjere za Beograd zbog krajnje nepovoljne epidemiološke situacije.

Prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u poslednja 24 sata, više od 80 odsto zaraženih je iz Beograda.

Zbog toga predsednik Vučić će večeras, nakon sastanka Kriznog štaba, objaviti konačnu odluku struke o novim rigoroznim mjerama za suzbijanje epidemije u glavnom gradu Srbije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...