I ZIDANE SE CRVENI OD STIDA: Pogledajte novu sudijsku blamažu, Real je trebao gubiti kod kuće, a sada je pred titulom prvaka… (VIDEO)

Nogometaši Real Madrida sinoć su uz dosta muke na svom terenu pobijedili Getafe (1:0) u utakmici 33. kola La Lige.

  • Sport

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Prvi su zaprijedili gosti u desetoj minuti preko Mathiasa, ali je njegov pokušaj sjajno odbranio Courtois. Prvu pravu šansu "Kraljevi" su imali u 36. minuti preko Isca, ali ni tada nije bilo promjene rezultata.

U drugom poluvremenu, Real je imao odličnu šansu u 58. minuti preko Luke Modrića, ali je Soria ponovo maestralno odbranio. Već u narednom napadu prijedi i Getafe, ali lopta nakon udarca Mate odlazi malo iznad gola domaćih.

Odlučujući trenutak desio se u 78. minuti, Carvajal je odlično prošao po desnoj strani, a u kaznenom prostoru oborio ga je Mathias i sudija je opravdano svirao penal.

No, nogometna Španija i jutros bruji o nedosuđenom jedanaestercu za goste. Pogledajte spornu situaciju u kaznenom prostoru Reala i sve će vam biti jasno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...