ZAVEDI ME, RAZVEDI ME: Nakon sedam godina braka, razvodi se slavna holivudska glumica, sve je puklo kada ju je suprug...

Zvijezda filmova "Obitelj Adams" i "Casper" Christina Ricci predala je u četvrtak ujutro papire za razvod braka od supruga Jamesa Heerdegena, s kojim se vjenčala prije sedam godina.

  • Show

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Ricci je zahtjev za razvod predala samo nekoliko dana nakon što ju je Heerdegen, navodno, napao u njihovom domu. Heerdegena policija nije uhapsila, ali je Ricci ishodovala mjeru zabrane približavanja za supruga.

Policijska uprava u Los Angelesu za američke medije samo je potvrdila da se radilo o obiteljskom nasilju.

Kao razlog za razvod 40-godišnja Ricci navela je nepomirljive razlike, piše Page Six, a za njihovog petogodišnjeg sina Freddieja traži isključivo pravno i fizičko starateljstvo.

Filmskog producenta Jamesa Heerdegena glumica je upoznala još kao tehničara na kameri tokom zajedničkog rada na seriji "Pan Ami".

Svoju vezu priznali su u februaru 2012., a nakon godinu dana su se i zaručili.

Ponosna na svoju novu ljubav, Ricci je isticala kako jedva čeka da ga može nazivati suprugom, a to je dočekala krajem oktobra 2013.

Vjenčali su se na tajnoj i intimnoj ceremoniji u New Yorku, u "Manhattan’s Harold Pratt House & Peterson Hallu".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...