OKONČANA DRAMATIČNA POTRAGA KOD HADŽIĆA: Nestala žena pronađena bez svijesti, otkrio ju je....

Na licu mjesta joj je pružena pomoć i pripremljena je za transport uz doktora i medicinsku brigu teško prohodnim makadamom, koji je trajao oko 30 minuta.

  • Hronika

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Na poziv u 23:22 sati od OKC-a i Policijske uprave Hadžići da se uključe u potragu za nestalom ženskom osobom, odmah su se odazvali i dežurni tim krenuo je u akciju.

 alt

U dežuri je bio i do sada čuveni pas Šmeki.

Došavši na lokalitet na kojem se nalazila nestala osoba, dežurni tim je inicijalnim pregledom dobio informaciju o lokaciji dijela odjeće unesrećene osobe. Pas Šmeki pronašao je unesrećenu deset metara od pronađene odjeće u niskom rastinju. Prilikom pronalaska, žena je bila bez svijesti, ali s vitalnim znakovima.

 alt

Na licu mjesta joj je pružena pomoć i pripremljena je za transport uz doktora i medicinsku brigu teško prohodnim makadamom, koji je trajao oko 30 minuta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...