UŽASNA NESREĆA U ČAPLJINI: Audi usmrtio osamnaestogodišnju djevojku

Osamnaestogodišnja djevojka poginula je uteškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na području Čapljine.

  • Hronika

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Nesreća se dogodila u 3:25 sati kada je mladić upravljajući audijem udario u parkirani automobil citroen, a potom i u pješakinju L.J.

Kako su za "Pogled.ba" rekli iz MUP-a HNK, za volanom automobila je bila osoba N.K. (27) i odmah je uhapšen nakon nesreće.

"Vozač automobila kojim je usmrćena djevojka je uhićen i provode se daljnje istražne radnje. To je sve što možemo reći za sada. Nesreća se dogodila prije samo nekoliko sati", rekli su u MUP-u HNK.

Prema izvještaju Operativnog centra Civilne zaštite, na mjestu nesreće su intervenisali i vatrogasci u vremenu od 05:50 do 06:20 sati.

Istragom će se utvrditi da li je vozač automobila bio pod uticajem alkohola u trenutku nesreće.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...