BAJEVIĆ JE NA POTEZU: Potencijalni "Zmaj" izrazio je želju da zaigra za našu reprezentaciju, ali do sada ga...

...baš niko iz Nogometnog saveza BiH nije zvao.

  • Sport

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Posljednjih dana vodi se velika polemika o nastupu mladog Anela Ahmedhodžića za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Povodom svih špekulacija, portal Sportske.ba kontaktirao je Darija Slomića, koji je veza na relaciji N/FSBiH - porodica Ahmedhodžić.

Inače, Slomić radi s Fedricom Pastoreom, menadžerom Antonija Contea i Romela Lukakua, a pomaže i našoj djeci iz Švedske da ostvare kontakte s čelnicima N/FSBiH.

“Imam dobru informaciju. Ja nisam Anelov menadžer, ali sam u kontaktu sa ocem Mirsadom, veza sam između Anela i N/FSBiH i veoma je blizu Anel nastupa za BiH, želi obući naš dres. Momak je zainteresovan i otvoren. Misimović je obavio razgovor s ocem i Anelom, jučer su bili kontakti, također. Ponavljam, Anel je otvoren da zaigra za BiH. On se trenutno fokusira na Malme, sezona je počela u Švedskoj. Čeka se sad papirologija pa da možemo zvanično reći da je novi reprezentativac BiH”, rekao je Slomić za Sportske.ba.

Nakon Slomićeve izjave, kolega sa spomenutog portala kontaktirao je i Anelovog oca Mirsada, koji je još više približio situaciju.

“Imao sam razgovor sa Misimovićem. Čuo sam se i s Dariom. Treba da sredi sportsko državljanstvo. Još to nije zvanično. Zvali su ga iz Švedske sad za Ligu nacija, rekli su da ga planiraju. Anelu je teško sad da odluči. Rekoh mu: 'Ako nećeš igrati za BiH, da kažem ljudima', a on meni odgovara: 'Nemoj, nemoj." Od 15. godine želi da igra za BiH, ali niko ga nije zvao. On ne želi da dođe i da se razočara. On želi da igra. Bajević će me zvati danas."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...