GRADONAČELNIK NOVOG SADA, NEREALNI OPTIMISTA: Evo šta je rekao o održavanju Exita u trenutku dok se Vučić bavi testiranjima

On dolazi iz Vučićeve stranke, a tu je nerealnost uvijek na vrhuncu.

  • Zabava

  • 04. Jul. 2020  04. Jul. 2020

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da još ne može da kaže da li će tamošnji muzički festival Exit biti održan od 13. do 16. augusta.

“Kako se bude razvijala epidemiološka situacija u Novom Sadu, mi ćemo doneti odluku”, rekao je Vučević novinarima. Veli i da je, s obzirom na to da do Exita ima još mjesec i po, “procena da je to dovoljno vremena da se razmotri šta će biti s epidemiološkom situacijom.”

Dodao je da bi bilo neodgovorno da se sada kaže da Exita neće biti, jer “ne znamo šta će se dešavati, to niko u svetu ne zna”.

Exit je krajem juna objavio listu preliminarnih mjera prilikom održavanja Festivala, a jedna od njih je i besplatno testiranje posjetilaca.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković, prenosi Beta, rekao je da je, s obzirom na epidemiološku situaciju, veoma teško da će Exit biti u zakazanom terminu.

Uprava Festivala nije se oglašavala povodom nove epidemiološke situacije niti o mogućnosti ponovnog odgađanja ovog muzičkog događaja, prvobitno planiranog za početak jula.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...