NOVI DETALJI OTMICE: Objavljene fotografije i identitet čovjeka za kojeg se tvrdi da je oteo 15-godišnjakinju

Prema informacijama objavljenim na stranici Spotted, riječ je o Denisu Mehiću.

  • Hronika

  • 07. Jul. 2020  07. Jul. 2020

  • 1

Nakon što je objavljena informacija da je sinoć u 19 sati Policijskoj stanici Lukavac prijavljen nestanak 15-godišnjakinje, koju je, prema riječima njenog oca, odveo muškarac iz njihove porodične kuće, na Facebook stranici Spotted pojavile su se fotografije muškarca koji je, navodno, oteo djevojčicu. Prema tvrdnjama na ovoj stranici, riječ je o Denisu Mehiću.

- Denis Mehić vlasnik je kombija marke VW, postoji mogućnost da se kreće upravo tim vozilom - navodi se u Facebook objavi.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić ovu informaciju nije potvrdila ni demantovala, ostalo je na inicijalima i za sada nema novih informacija o ovom slučaju.

Još jednom je upućen apel da se bilo kakva informacija o nestanku djevojčice i kretanju s otmičarem prijavi nadležnim organima na stranici.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...