PREDSJEDNIK BARCELONE OBJASNIO ZAŠTO SU DOVELI PJANIĆA: "Razlozi su prvenstveno..."

Miralem Pjanić će od naredne sezone nositi dres Barcelone.

  • Sport

  • 07. Jul. 2020  07. Jul. 2020

  • 0

Katalonski tim je prošle sedmice postigao dogovor s Juventusom o razmjeni fudbalera, pa će za bh. veznjaka Stara dama dobiti Arthura Mela.

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu objasnio je razloge zbog kojih je klub odlučio da dovede Pjanića umjesto Arthura. "Razlozi su prvobitno sportski, a zatim i ekonomski. Dugo vremena smo željeli Pjanića zbog njegovih tehničkih kvaliteta", rekao je Bartomeu.

Juventus će katalonskom velikanu isplatiti dodatnih 10 miliona eura u ovom transferu, a Pjanić se s Barcom potpisao četverogodišnji ugovor. Bh. veznjak nakon četiri sezone napušta Juventus, a u karijeri je još igrao za Romu, Lyon i Metz.

(SportSport.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...