LJETOVANJE IZ NOĆNE MORE: Bračni par iz Srbije otišao na more u Grčku, pakao je počeo kada su utvrdili da je suprug pozitivan na Covid-19...

Bračni par iz Srbije koji je otišao na ljetovanje na grčki otok Evija, trenutno se nalazi u bolnici u gradu Lamija zbog liječenja od Covida-19..

  • Društvo

  • 08. Jul. 2020  08. Jul. 2020

  • 0

Kako prenosi TV Star.gr, turisti su u Grčku došli u subotu u grupi od 80 ljudi, a jučer je muškarac pokazao simptome koji se pripisuju Covidu-19. 

Bračni par je taksijem prevezen u Lamiju, dok su ostali članovi grupe stavljeni u hotelski karantin.

Prema riječima gradonačelnka Edipsosa, u subotu su autobusima stigle tri grupe Srba, ukupno 80 ljudi, koje su smještene u tri različita smještaja.

Članove grupa locirale su turističke agencije i njihovi predstavnici u Grčkoj te se svi turisti sada nalaze pod nadzorom, prenosi TV Star.gr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...