TRAGEDIJA U DOBOJU: U direktnom sudaru dva Audija smrtno stradalo dvoje ljudi...

Uviđaj su izvršili  policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj a istim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

  • Hronika

  • 08. Jul. 2020  

  • 0

Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu u mjestu Velika Bukovica, područje Doboja, saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

“U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali lice S.A. sa područja Stanara, koje je upravljalo Audijem A4  i lice G.K. sa područja Doboja koje je upravljalo autom Audi A6, a sa kojim su se u vozilu nalazili suvozač M.K. i putnik N.K., oba iz Doboja”, navedeno je u saopćenju..

U saopćenju se navodi da su u ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradali suvoza M.K. i putnik N.K., dok su vozači S.A. i G.K. prevezeni u dobojsku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Uviđaj su izvršili  policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj a istim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...