GUBI JOJ SE SVAKI TRAG: Nestala poznata glumica koja je snimala s 2CELLOS, policija sumnja na najgori scenarij...

Posada jednog broda njenog je sina pronašla samog tri sata poslije.

  • Show

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Policija, hitna pomoć i druge službe u srijedu su u večernjim satima započele potragu za američkom glumicom Nayjom Riverom (33) nakon što je njezin četverogodišnji sin pronađen sam na iznajmljenom brodu na jezeru Piru u Kaliforniji, javlja CBS.

Prema informacijama Ureda šerifa okruga Ventura, Rivera je brod iznajmila oko 13 sati. Posada jednog drugog broda njezinog je sina pronašla samog tri sata poslije.

Izletnici su odmah prijavili mogući nestanak te je počela potraga za glumicom. Za njom tragaju helikopteri, dronovi i ronilački timovi.

Kod četverogodišnjaka nisu ustanovljene nikakve ozljede, a istražiteljima je rekao da su on i njegova majka išli plivati, ali da se ona nikada nije vratila na brod.

Rivera je u utorak na Twitteru objavila fotografiju sebe i sina na Twitteru.

Rivera je svoju najzapaženiju ulogu ostvarila u televizijskoj seriji Glee u kojoj je igrala ulogu Santane Lopez. Trenutno igra ulogu Collette Jones u seriji Step Up: High Water.

Rivera je 2012. godine s hrvatskim dvojcem 2CELLOS snimila je obradu pjesme Supermassive Black Hole grupe Muse.

    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...