SIJEVALE SJEKIRE I PALICE: Banjalučka policija uhapsila šest osoba

"Policajci su postupili po prijavi da se ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Potkozarje fizički obračunalo više osoba."

  • Hronika

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Banjalučka policija uhapsila je jučer šest osoba zbog tuče i neovlaštene upotrebe oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka, prenose "Nezavisne novine".

"Policajci su postupili po prijavi da se ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Potkozarje fizički obračunalo više osoba. Uhapšene su osobe inicijala L. K., N. P., B. P., S. P., N. B. i S. M", saopšteno je iz PU Banja Luka. Na mjestu događaja pronađene su i oduzete sjekira i drvena palica, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da u konkretnom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta nadležnom sudu bit će podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog više počinjenih prekršaja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...