BLAGO LI JE SANJI VULIĆ BEZ PAMETI: "Radosna sam, jer nema planiranih novaca za NATO, Dodik je..."

"...bio u pravu."

  • Mini market

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 8

Sanja Vulić, zastupnica SNSD-a, kazala je u toku rasprave o Prijedlogu budžeta BiH da je radosna, jer nije planiran novac za NATO. Vulić je poznata po svojim nastupima u kojima slavi Dodika, a jednom ga je nazvala i bogom.

Ranije je Saša Magazinović (SDP) upitao šta je s ANP-om i NATO savezom, jer se to ne vidi u ovom budžetu i konstatirao je da Ministarstvo odbrane ne stoji dobro prema ovom budžetu.

„Sramota je za državu da imamo parlamentarce sa mnogo godina iskustva, ali nisu uspjeli do decembra da imamo budžet. Raduje me, a što neke nervira s moje desne strane, da nema tih novaca za NATO. Pogotovo me raduje što ste vi neki lagali da je Dodik potpisao put za NATO. Neplaniranje tih sredstava potvrđuje da je istina sve ono što je govorio naš lider“, kazala je Vulićka.

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...