HAPŠENJE U ILIJAŠU: Policajci uhapsili kolegu zbog krađe

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo uhapsili su 8. jula kolegu policajca iz Ilijaša, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a KS.

  • Hronika

  • 10. Jul. 2020  

  • 0

"Uhapšen je službenik Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo D. I. iz Ilijaša, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa, a u vezi sa članom 31. KZ F BiH (saučesništvo), na štetu E. M. iz Ilijaša. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a lice predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", navodi se na stranici Uprave policije MUP-a KS.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju ovog krivičnog djela.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...