ŽELJKO KOMŠIĆ, OTVORENO: Član Predsjedništva BiH komentirao demonstracije u Srbiji...

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić govorio je za njemačke medije o demonstracijama i haosu na ulicama gradova u Srbiji.

  • Politika

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je za DW da je "pravi cilj" protesta u Beogradu „onemogućavanje dogovora između Beograda i Prištine o Kosovu“.

Na pitanje u čijem je to interesu, odgovorio je: „U ovom trenutku, najviše u interesu ekstremnim desničarima i fašistima u Srbiji i njihovim međunarodnim pokroviteljima koji se nalaze na istoku Evrope.“

Video možete pogledati na ovom LINKU.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...