INTERNET SE VALJA OD SMIJEHA: Trumpa porede sa Hannibalom nakon što se prvi put u javnosti pojavio sa maskom

Donald Trump je po prvi put izašao noseći masku, a korisnici interneta zabavili su se poredeći ga sa likovima iz filmova

  • Šareni svijet

  • 12. Jul. 2020  12. Jul. 2020

  • 0

Američki predsjednik prvi put se u javnosti pojavio prekrivajući lice maskom, a reakcije na internetu su bile zaista zanimljive. Iako neki smatraju kako Trumpu maska dobro stoji, drugi su ga ubrzo počeli porediti sa poznatim zlikovcima iz filmova. Najpopularnije usporedbe do sada su ona sa Hannibalom Lecterom i Darth Vaderom. 

Donald Trump od početka pandemije zagovara nastavak života više manje normalno, a sa maskom se prije ovoga nije pojavio nikada do danas, iako su i mnogi Republikanci počeli savjetovati građane da ih nose. 

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...