PAPARAZZI U AKCIJI: Slavni holivudski par konačno uhvaćen zajedno, ovo niko nije očekivao… (FOTO)

Dadilje u njihovom domu ne postoje, a ni propratno osoblje. Eva Mendes povukla se iz javnosti nakon što je postala majka. Posvetila se odgoju curica, a nekad se, kaže, osjeća kao da vodi mali hotel, a ne domaćinstvo! Usto, dizajnirala je i vlastitu liniju odjeće.

  • Show

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 0

Glumac Ryan Gosling i njegova supruga, glumica Eva Mendes možda su i najoprezniji par Hollywooda kada je u pitanju njihova obitelj. Na intimu toliko paze da ih rijetko možemo vidjeti zajedno, a na javna događanja Gosling većinom dolazi sam. Naime, otkako je postala majka, Eva se posvetila njihovim djevojčicama i povukla se iz svijeta filma.

Stoga je prava poslastica za paparazze bila kada su uhvatili Evu i Ryana kako s djecom subotnje poslijepodne provode u vožnji automobilom. Otišli su, naime, u posjetu članovima obitelji, a čini se da su nosili i darove. Nakon druženja, Gosling i Mendes s djevojčicama su otišli kući. Oboje su bili ležerno odjeveni i opušteni.

Foto: Profimedia

Ovaj netipični par ne eksponira se javno, a neobično je i to što su odlučili svoje kćeri odgajati bez pomoći osoblja. "Posvećeni su roditelji i nemaju dadilje", rekao je za američke medije izvor blizak paru. Iako im je nekada naporno bez ikakve pomoći brinuti se o dvoje male djece, Ryan i Eva složni su da je obitelj na prvom mjestu pa im ni karantin nije teško pao. Dapače, Mendes je uspostavila ritam koji odgovara i njoj i djevojčicama. 

"Nakon što djeca zaspu, vrijeme je za čišćenje i pranje te pripremu hrane za sljedeći dan. Osjećam se kao da vodim hotel", napisala je u aprilu na svom Instagramu.

Početkom godine, Eva je otkrila zašto nije prihvatila nijednu ulogu otkako je dobila djecu. Jednostavno ih, kaže, ne želi ostavljati dok su toliko malene. Nije otpisala povratak u glumački svijet, ali čini se da ćemo na to čekati dok djevojčice ipak ne budu nešto starije.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...