ZA BOLJI IMUNITET: Đoković posjetio Bosansku piramidu Sunca (FOTO)

Jedan od najboljih svjetskih tenisera Novak Đoković posjetio je danas Bosansku piramidu Sunca u Visokom. Tokom razgledavanja društvo mu je pravio Semir Osmanagić, osnivač Fondacije "Arheološki park Bosanska piramida Sunca".

  • Sport

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 0

Poznato je da Đoković praktikuje holistički način liječenja, bavi se jogom, ne jede meso. Razlog njegovog dolaska u Visoko je, navodno, zbog liječenja, a i sam Osmanagić je više puta istaknuo kako "boravak u piramidi najbolje djeluje na imunitet".

Prvi reket svijeta Novak Đoković stigao je danas sam u Bosnu i Hercegovinu. On je prije posjete Visokom boravio na Trebeviću, gdje se fotografisao s fanovima. Nije davao izjave za medije, jer je privatno u našoj državi.

Inače, Đoković je trebao ranije doći u posjetu BiH, tačnije jedna od stanica teniskog turnira Adria Tour bili su Sarajevo i Banja Luka. Međutim, nakon što su se brojni učesnici Adria Toura, a i sam Đoković, zarazili koronavirusom - otkazane su posjete ovim gradovima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...