VELIKA DRAMA: Laborantkinja COVID ambulante skočila sa sprata

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je njihova ekipa izašla na intervenciju

  • Hronika

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

Z. P. (31) skočila je sa trećeg sprata Ortopedije Banjica, odnosno u COVID ambulanti, danas u 13 sati. Hitno je prebačena u Urgentni centar u Beograd.

Ona je najvjerovatnije zaposlena kao laborantkinja u ovoj ustanovi, javlja Nova.rs.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je njihova ekipa izašla na intervenciju, te da je povrijeđena prevezena u Urgentni centar i da nije životno ugrožena, ali opširnijih informacija u ovom trenutku još nema.

Tim povodom, portal Nova kontaktirao je dr. Zorana Baščarevića, direktora Ortopedije Banjice.

"Mogu samo da kažem da je došlo do incidenta i ništa dalje ne bih komentarisao. Tužno je, jer je riječ o mladoj osobi i molim vas na privatnost povodom ovog slučaja. Nema smisla", kazao je Baščarević.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...