MAHMUTOVIĆ PROŠLE GODINE UHAPŠEN S OZNAČENIM EURIMA: Danas priveden zbog...

Za Mahmutovića i druge Općinski sud u Sarajevu donio je prošle godine odluku da se brane sa slobode uz određene mjere zabrane.

  • Hronika

  • 16. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 1

Danas je ponovo uhapšen Elvedin Mahmutović koji je ranije optužen za primanje dara u slučaju pod nazivom „Tower“, jer je prekršio mjere zabrane.

Za Mahmutovića i druge Općinski sud u Sarajevu prošle godine donio je odluku da se brane sa slobode uz određene mjere zabrane. Ipak, Mahmutović propisane mjere nije poštivao zbog čega je danas uhapšen.

Tužilaštvo KS zbog kršenja mjera zabrane predložilo je pritvor za Mahmutovića. Sudska policija brzo i profesionalno izvršila je ponovo hapšenje Mahmutovića.

Mjere zabrane su odnosile se na zabranu komuniciranja sa svjedocima i obavezno javljanje nadležnoj policijskoj stanici jednom sedmično, prenosi Hayat.

Podsjetimo, direktor firmi Panamera i Smart Invest Elvedin Mahmutović i zaposlenik u odjelu prodaje nekretnina Sarajevo Towera Sedin Halilagić uhapšeni su prošle godine u akciji “Tower” s označenim novcem od 30.680 eura, što je u protuvrijednosti blizu 60.000 KM.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...