OKONČANA DRAMA U PRIJEDORU: Policija uhapsila osumnjičenog za pokušaj ubistva…

Službenici Policijske uprave Prijedor uhapsili su jučer M. T. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

  • Hronika

  • 29. Jul. 2020  29. Jul. 2020

  • 0

- Osumnjičeni se tereti da je navedenog dana u 16.55 sati u mjestu Volar, nakon kraće svađe sa D. G. iz Prijedora, upotrebom vatrenog oružja pištolja, jednim hicem nanio povrede D. G., koji je zbog zadobijenih povreda prevezen u JZU Bolnica "Dr. Mladen Stojanović", gdje mu je ukazana ljekarska pomoć - saopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Dodaje se da su, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzete sve potrebne istražne radnje radi pribavljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti izvršenja krivičnog djela.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo u pokušaju, osumnjičeni će biti predat u nadležnost postupajućem tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

(SB/Fena)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...