NOVA MAJSTORIJA DIJAMANTA: Džeko postao četvrti strijelac Rome u historiji (VIDEO)

Edin Džeko je upisao večeras novi pogodak na vlastiti konto.

  • Sport

  • 29. Jul. 2020  29. Jul. 2020

  • 0

Igrala se 16. minuta utakmice između Torina i Rome kada je Dijamant dobio loptu u šesnaestercu, a zatim rutinski poentirao za 1:1.

S ovim golom kapiten Zmajeva stigao je do brojke od 106 golova za Vučicu, čime je postao četvrti strijelac Rome u historiji. Tačnije, izjednačio se s Rodolfom Volkom, koji je ima isti broj zgoditaka za rimski klub.

Prethodno je Torino u večerašnjem meču u vodstvo doveo Alex Berenguer. Nakon što je Džeko izjednačio, Roma povela i sa 1:2, pogotkom Smallinga.



Alternatively to play the above video click here (opens new tab/window)

16' GOAL! Torino 1-1 Roma (Edin Dzeko)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...