ROBIJALA ZBOG PLJAČKE BANKOMATA: Pjevačica Romana puštena iz zatvora

Pjevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brisbaneu gdje je bila na robiji od 25. juna zato što je zajedno sa partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u tom gradu, pišu domaći mediji.

  • Estrada

  • 02. Avg. 2020  

  • 0

Naime, Romana koja je osuđena na tri mjeseca imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta, navodi Kurir.

Nakon izlaska iz zatvora pjevačica je smještena u centar za migrante, gdje čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvijek je na robiji u Brisbaneu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...