ORLOVI RANO LETE: Procurio snimak; Albanska zastava osvanula na izletištu u Srbiji, intervenirala vojska pod punom ratnom opremom... (VIDEO)

Na tutinskom izletištu iznad jezera Gazivode za sada nepoznata osoba okačila je albansku zastavu, koju su brzom akcijom uklonile jedinice Vojske Srbije.

  • Regija

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 1

Kako saznaje Tanjug, zastava je primijećena u nedjelju rano ujutru, nakon čega su jedinice Vojske Srbije stigle na teren pod punom ratom opremom i uklonile je.

Na socijalnim mrežama u Novom Pazaru i Tutinu kruže snimci Vojske koja uklanja albansku zastavu, a za Tanjug je potvrđeno da se radi o akciji koja je izvedena oko 15 sati.

Z

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...