DILERI SU DANAS U HERCEGOVINI PADALI KAO ZRELE KRUŠKE: Poznata i imena Trebinjaca koji su uhapšeni u akciji "Trag"

"Šest lica sa područja Trebinja i jedno iz Foče uhapšeni su danas u policijskoj akciji “Trag”, usmjerenoj na otkrivanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem droge, dok je jedna osoba iz Trebinja u bjekstvu", rekao je načelnik trebinjske Policijske uprave Siniša Laketa.

  • Hronika

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

ATV nezvanično saznaje da su uhapšeni Nikola Šaraba, Dragan Bokić, Mihajlo Nožica, Saša Vukanović, Filip Vučinić i Bojan Spajić.

"Tokom aktivnosti, oduzeto je oko 1,5 kilograma praškaste bijele materije koja svojim krakteristikama asocira na opojnu drogu, međutim naknadnim vještačenjima odredićemo se tačno o kojoj vrsti droge je riječ - da li je u pitanju kokain ili neka druga vrsta droga", rekao je Laketa.

On je istaknuo da je u akciji oduzet i određen broj putničkih automobila, SIM kartica i mobilnih telefona, kao i drugih dokaza.

Laketa je naveo da će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj protiv 12 osoba te da aktivnosti na području Trebinja i Foče i dalje traju.

Akciju od jutros provode pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i policijskih uprava Trebinje i Foča u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinica, Žandarmerije i Uprave kriminalističke policije.

Operativna akcija provodi se pod nadzorom Tužilaštva BiH i u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Hrvatske.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...