PAMTIT ĆEMO GA PO PJESMAMA NJEGOVIM: Preminuo Rajko Dujmić

Rajko Dujmić (65) preminuo je od posljedica saobraćajne nesreće, prenosi Jutarnji.hr.

  • Estrada

  • 04. Avg. 2020  04. Avg. 2020

  • 0

Kantautor je zadobio ozbiljne povrede kada je prošle srijede u 17.15 sati u stravičnoj nesreći u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore, izgubio kontrolu nad svojim VW Tiguanom zagrebačkih registarskih oznaka i sletio u provaliju.

Zbog neprilagođene brzine, sletio je s puta po izlazu iz oštre lijeve krivine, potom udario kameni zidić i šljivu da bi se zaustavio oko pet metara ispod nivoa puta, odnosno desetak metara nad provalijom. Od pada ga je zadržalo granje.

Nakon nesreće u kojoj mu je teško povrijeđena glava, Dujmić je bio u komi, priključen na respirator u Jedinici intenzivne njege na Sušaku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...