STANA BURIĆ UPUTILA OTVORENO PISMO ČLANU PREDSJEDNIŠTVA BiH: “Gospodine Džaferoviću, prestanite više omalovažavati hrvatske branitelje, hrvatske generale i hrvatski narod…“

Stana Burić, predsjednica Općinskog odbora HDZ-a BiH Ravno, na svome Facebook profilu obratila se članu Predsjedništva BiH, Šefiku Džaferoviću, njenu objavu prenosimo u cijelosti.

  • Mini market

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 9

“Gospodine Džaferoviću!

Prestanite više omalovažavati hrvatske branitelje, hrvatske generale i hrvatski narod u Bosni i Hercegovini. Očigledno zaboravljate činjenicu da su upravo postrojbe Hrvatskog vijeća obrane i Hrvatske vojske spasile Bihaćku enklavu koja je bila u okruženju Srba od 1992.-1995.godine. I namijenjena joj je bila sudbina Srebrenice.

Uvod u oslobađanje hrvatskog teritorija, Bihaćke enklave i teritorija Bosne i Hercegovine bio je Splitski sporazum kojeg su potpisali Alija Izetbegović i Franjo Tuđman.

Na temelju Splitskog sporazuma dogovoreno je zajedničko djelovanje HV-a, HVO-a i Armije Bosne i Hercegovine u oslobađanju hrvatskog teritorija, Bihaćke enklave i teritorija Bosne i Hercegovine.

Vaša politika se još nije ispričala za ignoriranje rata u Ravnom, gdje je učinjen masovni zločin u BiH, Kijev Do 13.11.1991. Tada su četnici ritualno ubili 8 staraca. HV je oslobodila još sadašnju Općinu Ravno 30. svibnja 1992., pitam se znate li uopće da je Općina Ravno dio FBiH.

Stoga na temelju ovih činjenica pozivam gospodina Džaferovića da uruči odličja hrvatskim generalima i na taj način zahvali hrvatskim generalima koji su svoj život dali za oslobađanje teritorija Bosne i Hercegovine”, napisala je Burić na Facebooku.

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...