CRNE VIJESTI IZ MOSTARSKE BOLNICE: Preminuli muškarac iz Konjica i žena iz Širokog Brijega

U SKB Mostar jučer je testirano je 326 uzoraka. U Hercegovačko-neretvanskom kantonu pozitivnih je 22, i to 18 osoba iz Mostara, dvije iz Konjica te po jedna osoba iz Stoca i Čapljine.

  • Vijesti

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 0

U Covid-19 bolnici Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u ranim jutarnjim satima preminula su dva pacijenta: 68-godišnji muškarac iz Konjica i 70-godišnja žena iz Širokog Brijega, potvrđeno je iz Kriznog štaba Ministarstva zdravstva HNK. 

Na bolničkom liječenju trenutno je 19 bolesnika, od kojih su dva na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno.

U SKB Mostar jučer je testirano 326 uzoraka. U Hercegovačko-neretvanskom kantonu pozitivne su 22 osobe, i to 18 iz Mostara, dvije iz Konjica te po jedna iz Stoca i Čapljine.

Kantonalni i općinski sanitarni inspektori izdali su jučer 42 rješenja o samoizoliranju i izoliranju, a ukupno 1.244.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...