MASOVNA TUČA U SARAJEVU: Ima povrijeđenih, intervenirala policija...

Jedna osoba povrijeđena je u tučnjavi koja se sinoć dogodila u Sarajevu, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 0

Dogodilo se to u 21.10 sati, a dežurna služba Pete policijske uprave obaviještena je da je u Barskoj ulici, općina Ilidža, došlo do međusobne tuče nekoliko nepoznatih osoba.

''Dolaskom na mjesto događaja, policijski službenici su potvrdili navode iz prijave i ustanovili da su dva lica, i to A. Y., rođen 2000. godine, i K. B., rođen 2001. godine, obojica državljani Maroka, fizički napali lice B. L., rođenog 1995. godine, državljanina Alžira, i tom prilikom mu nanijeli teške tjelesne povrede.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć i utvrđen stepen tjelesnih povreda u Urgentnom centru Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" Sarajevo. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo'', saopćeno je.

Policijski službenici su, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz člana 172. KZ F BiH (teška tjelesna povreda), uhapsili osobe Y. A. i K. B., obojica državljani Maroka, i predali ih u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju dokumentovati navedeno krivično djelo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...