PUCNJAVA U TUZLI: Drama u centru grada, građani se bacali po asfaltu

Prema nezvaničnim informacijama ispaljeno je više hitaca, a jedna osoba je lišena slobode.

  • Hronika

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 1

Večeras oko 18:50 sati Uprava policije MUP-a TK zaprimila je dojavu o pucnjavi koja se dogodila u blizini TC Mercator u Tuzli.

Osoba čiji identitet nije saopšten javnosti večeras je iz vatrenog oružja ispalila nekoliko hitaca u neposrednoj blizini Tržnog centra Mercator i zgrade Titanic u Tuzli.

Dežurni operativni službenik Uprave policije MUP-a TK osim potvrde da se dogodila pucnjava, za portal Tuzlanski.ba nije mogao dati više detalja.

Ovaj događaj izazvao je paniku među građanima koji su se našli u neposrednoj blizini, a policija trenutno vrši uviđaj.

Na mjesto događaja bila je upućena ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla. Za sada nema infromacije da li je bilo povrijeđenih osoba u ovom događaju.

Prema nezvaničnim informacijama ispaljeno je više hitaca, a jedna osoba je lišena slobode.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...