SITUACIJA JE ALARMANTNA: U pojedinim dijelovima Bosne i Hercegovine zabranjena upotreba nargila…

Na snazi je i dalje 37 naredbi i preporuka Federalnog ministarstva zdravstva, a pored tih mjera, jučer su usvojene nove mjere i preporuke koje će biti na snazi narednih 15 dana.

  • Društvo

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 1

Zabranjuje se usluživanje nargila u svim objektima na području BPK Goražde, navedeno je u posljednjoj naredbi Kriznog štaba Bosanskopodrinjskog kantona Goražde.

Krizni štab Ministarstva zdravstva ovog kantona na 22. sjednici razmatrao je trenutnu epidemiološku situaciju, koja je veoma pogoršana u tom kantonu.

Kako je istaknuto, na snazi je i dalje 37 naredbi i preporuka Federalnog ministarstva zdravstva, a pored tih mjera u Kantonu, jučer su usvojene nove mjere i preporuke, koje će biti na snazi narednih 15 dana. Ove mjere donesene su radi suzbijanja daljnje lokalne transmisije virusa, koja je prisutna u ovom kantonu, i kako bi se još jednom upozorilo građanstvo na opasnost od Covida-19.

Kompletnu naredbu pogledajte na OVOM linku.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...