VARLJIVO LJETO: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

  • Vijesti

  • 09. Avg. 2020  

  • 0

U poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni su mogući lokalni pljuskovi s grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 19°C, a dnevna do 35°C.

U ponedjeljak sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim satima mogući su lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a dnevna do 36°C.

U utorak prijepodne sunčano vrijeme. Razvojem oblačnosti u drugoj polovini dana širom zemlje su izgledni lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 15 i 19°C, a dnevna do 35°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...