PROCURILI DETALJI SA POLUVREMENA: Evo kako Messi savjetuje suigrače pred nastavak meča

Leo Messi je u uzvratu osmine finala (Barcelona - Napoli 3:1) zabio drugi gol i izborio penal za treći. Pritom je dobio udarac od Koulibalyja, zato je suđen penal kojeg je zabio Luis Suarez, a trener Setien je kazao:

  • Sport

  • 09. Avg. 2020  

  • 0

- Messi će sigurno igrati u četvrtfinalu protiv Bayerna. To je samo jak udarac, ništa više.

Barcelona je u drugom dijelu utamice s Napolijem bila oprezna, zatvorenija, prema naprijed ništa nije napravila, ali je održala prednost 3:1. Mnogi govore kako su naučili nešto na olako primljenim golovima s Romom i Liverpoolom, kad nisu znali sačuvati prednost i ispali su pretprošle i prošle godine.

Tada su igrali otvoreno, a rival ih je zaskočio. Sad je u poluvremenu kamera uhvatila Lea Messija kako savjetuje i opominje suigrače prije izlaska na teren za drugo dio: - Oni će izaći snažni. Nemojmo biti šupci. Imamo prednost dva gola, nemojmo biti kreteni.

Podržao ga je Luis Suarez, da bi se Messi ponovno oglasio:

- Igrat ćemo mirno. Igrat ćemo mirno i dat ćemo im osam.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...